رنگارنگ

وبلاگي براي تمام سليقه ها

راه حل های رایانه ای برای داشتن یک زندگی خوب

Computer.jpg

به ادامه مطلب مراجعه کنید.خیلی مطلب جالبی است حتما در زندگی به دردتان می خورد با کمی جنبه شوخی و توجه به زندگی امروزی میتوانند شما را در زندگیتان راهنمایی کند


ادامه مطلب »

مجموعه ای از عجیب ترین و جالبترین شطرنجها


ادامه مطلب »

12 علت تعجب‌ آور افسردگی

افسردگی محرک‌های معروف زیادی دارد: ضربه‌روحی، مشکلات مالی، سوگ از دست دادن عزیزان و بیماری نمونه‌هایی از این عوامل هستند. اما اگر افسرده هستید و هیچکدام از اینها درمورد شما صدق نمی‌کند، تعیین یک دلیل خاص برای افسردگیتان کمی دشوار است. درواقع، ممکن است افسردگی شما یک دلیل خاص و مشخص نداشته باشد. در ادامه مطلب به برخی از علت‌های تعجب‌آور افسردگی اشاره می‌کنیم.

http://www.rawanonline.com/wp-content/uploads/2011/01/depressed-man.jpg


ادامه مطلب »

تصاویر شگفت انگیز ماهواره ای از رودخانه ها و جلگه ها

 


ادامه مطلب »

چشم اندازهای رویایی و زیبا از طبیعت

S A L I J O O N

S A L I J O O N


ادامه مطلب »

20 مورد از عجیب‌ترین روشهای درمانی دنیا!!

برخی از اقوام کشورهای مختلف، روشهای درمانی عجیبی و خنده داری و شاید چندش آوری دارند که فرد پس از آگاهی از آن‌ها به درمان شیمیایی توجه بیشتری نشان می‌دهد. به گزارش پایگاه خبری شین هوآ؛ عجیب‌ترین درمانهای دنیا به قرار زیر است:(ادامه مطلب)[...]

http://www.jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/3-3-1391/IMAGE634733940040900846.jpg


ادامه مطلب »

آشنایی با سوشی

اگه دوست دارید کمی با غذای معروف ژاپنی (سوشی) آشنا شویید حتما این مقاله را بخونید:

 

سوشی به ژاپنی: すし、鮨、鮓、寿斗、寿し、寿司

 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cc/Western_Sushi.jpg/250px-Western_Sushi.jpg

خوراکی برنجی در آشپزی ژاپنی است و آمیزه‌ای است از برنج پختهٔ ژاپنی با چاشنی سرکه، چندین گونه خوراک دریایی (بیشتر خام)، سبزیجات و تخم مرغ که به صورت سرد خورده می‌شود. 
در آغاز، سوشی تنها روشی برای نگهداری ماهی بود که در آسیای شرقی رواج داشت ولی پس از راه یافتن به چین، وارد فرهنگ غذایی کشور ژاپن شد. سوشی گونه‌های فراوانی دارد ولی امروزه در نزد عموم مردم، نام سوشی اشاره کننده به تنها یکی از گونه‌های این خانوادهٔ غذایی، سوشی ادو است. در این گونه از سوشی بر روی یک قطعهٔ برنجی بیضی‌مانند، برش نازکی از ماهی گذاشته می‌شود. ماهی، توفو (فرآوردهٔ سویا)، خوراک دریایی، تخم‌مرغ و دیگر خوراکی‌های بکار رفته در پُر کردن سوشی، همگی سرشار از پروتئین اند. علاوه بر آن می توان ویتامین و مواد معدنی را نیز در خوراک‌های دریایی و سبزیجات سوشی پیدا کرد. سوشی بیشتر همراه با چاشنی سس سویا خورده می‌شود. برخی از گونه‌های ماهی ممکن است، انگل داشته باشند، اما فرایند یخ‌زدگی ماهی، این انگل‌ها را از میان می‌برد. با این حال امن‌ترین راه مصرف غذاهای دریائی پُخت کامل آن‌ها است. به طور سنتی در گذشته برای ضدعفونی کردن این خوراک از واسابی (تُرُب کوهی ژاپنی) و ترشی گاری (ترشی زنجبیل) بهره‌مند می‌شدند. همچنین نوشیدن چای سبز نیز به علت ویژگی آن در پیشگیری از مسمومیت غذایی توصیه می‌شود. فرایند جهانی‌شدن سوشی از آمریکا آغاز شد و امروزه سوشی به عنوان یک غذای مفید و مناسب، در جهان آوازه پیدا کرده و در حال تبدیل‌شدن به غذایی جهانی است.


Weblog Themes By Pichak

نويسندگان

درباره وبلاگ


توفان‌ها در رقصِ عظیمِ تو به شکوهمندی نی‌لبکی می‌نوازند، و ترانه‌ی رگ‌هایت آفتابِ همیشه را طالع می‌کند

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 26
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 31
بازدید ماه : 30
بازدید کل : 13759
تعداد مطالب : 10
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1